۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۳۳

مطابق پیش‌نویس پارلمان اروپا؛

دسترسی انگلیس به اطلاعات حوزه شنگن قطع می شود

دسترسی انگلیس به اطلاعات حوزه شنگن قطع می شود

نمایندگان پارلمان اروپا در پیش‌نویس اولیه چارچوب قانونی روابط اتحادیه اروپا با انگلیس پس از برگزیت، خواستار قطع دسترسی مستقیم این کشور به سیستم اطلاعات حوزه شنگن شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، نمایندگان هماهنگ کننده امور انگلیس در پارلمان اروپا با ارائه پیشنهادی خواستار قطع دسترسی مستقیم بریتانیا به سیستم‌های اطلاعاتی اتحادیه اروپا شده‌اند.

مطابق متن پیشنهادی، این نمایندگان برای طراحی چارچوب قانونی ارتباط اتحادیه اروپا با بریتانیا پس از پایان دوره انتقالی خروج این کشور از اتحادیه که با شروع سال ۲۰۲۱ مصادف خواهد بود، در اختیار گذاردن هرگونه اطلاعات از جمله داده‌های شخصی ساکنان اتحادیه اروپا باید مشمول نظارت دقیق، ممیزی و رعایت قوانین محافظت از اطلاعات فردی در این اتحادیه باشد.

«دیوید مک‌آلیستر» نماینده آلمان در پارلمان اتحادیه اروپا که ریاست گروه هماهنگ کننده امور بریتانیا را برعهده دارد، اعلام کرده که به باور او پس پایان دوره انتقالی در روند اجرای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، این کشور به عنوان یک کشور ثالث محسوب خواهد شد و نیازی به حفظ دسترسی مستقیم آن به اطلاعات محدوده سفری شنگن نخواهد بود.

بریتانیا هیچ گاه عضو پیمان محدوده سفری شنگن نشده ولی از سال ۲۰۱۵ میلادی و پس از عضویت در اتحادیه اروپا به داده‌های شهروندان مقیم در منطقه شنگن دسترسی داشته است.

کد خبر 4855252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha